Dijital dönüşüm yolculuğunuzda sizinle birlikteyiz! Logo ürünleri ile iş süreçlerinizi kolaylaştırıyor, işinizi büyütmeniz için yenilikçi çözümler sunuyoruz.

Slide Slide Slide Slide
placeholder

İşinizin çapını ÇAP Teknoloji ile büyütün

Dijital dönüşüm danışmanlık hizmetleri

ÇAP Teknoloji Danışmanlık, 2014 yılının Nisan ayında kuruldu. Farklı sektörlerde tecrübe kazanmış birçok konuda sertifikalı uzman kadrosuyla müşterilerine temel Bilgi Teknolojileri hizmetlerinden Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) çözümleriyle entegre çalışan özel yazılımlara kadar çok geniş bir alanda hizmet vermeye başlamıştır.

Aynı yıl içinde Logo Yetkili Bayisi olan ÇAP Teknoloji, kurumsal firmaların ERP süreçlerini uygun maliyetlerle efektif yönetmelerini sağlayan Go Plus, GO3, Tiger 3, Tiger Enterprise, Tiger HR, Bordro Plus, Logo CRM, Logo Connect e-fatura ve e-defter gibi yazılım paketlerinin satış ve danışmanlığına başlamıştır.

ikon3

Teknoloji Danışmanlığı

ÇAP Teknoloji Danışmanlık ile şirketinizin ihtiyacı olan Teknoloji Danışmanlığı hizmetini ÜCRETSİZ* olarak hemen şimdi online alabilirsiniz.

Detaylar

ikon2

Proje Yönetimi

ÇAP Teknoloji Danışmanlık, Proje Yönetimi konusunda uzman kadrosuyla firmanıza uygun çözümleri zamanında ve uygun bütçe ile sunar.

Detaylar

ikon1

Bakım Destek ve Eğitim

ÇAP Teknoloji Danışmanlık, sunduğu Bakım, Destek ve Eğitim hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini ve teknolojik altyapısının güncel kalmasını sağlar.

Detaylar

develop

Özel Yazılım Hizmeti

Çap Teknoloji Danışmanlık, Tübitak Marmara Teknokent bünyesindeki uzman yazılım kadrosu ile şirketinizin özel yazılım ihtiyaçlarını bütçenize uygun karşılar.

Detaylar

Bilgi Teknolojileri alanında Dijital Dönüşüm Danışmanlığı Sürecinde Gücünüze Güç Katın

Sunduğumuz gelişmiş sistemlerle zamandan tasarruf sağlayarak firmanızın geleceğine Dijital Dönüşüm ışık tutacak göstergelere sahip olun.